Dr. Gabriel Szilvia

Fogszakorvos, fogszabályozó szakorvos, gyermekfogászati szakorvos

1978-ban diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 1993-ban tettem le a korábbi két szakvizsgám mellé a fogszabályozás szakvizsgámat. 1979 óta dolgozom a IX..kerületben, ahol fogszabályozó szakorvosként dolgozom.
A fogszabályozást tekintem fő hivatásomnak, de szívesen végzek konzerváló fogászati beavatkozásokat is.
Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Orthodontus Társaságnak, és a nemrég alakult magyar Orofaciális és Funkcionális Társaságnak.
Fontosnak tartom, hogy a fogszabályozásra szoruló gyerekek kezelése minél korábbi életkorban megkezdődjön, különösen, ha szájüregi funkciós problémáik is vannak. Ezért is léptembe a megalakult Magyar Orofaciális és Funkcionális Társaságba, amelynek tagjai a fogszabályozással összefüggésben fontosnak és el nem hanyagolhatónak tekintik, hogy a páciensek-gyerekek és felnőttek- szájüreggel kapcsolatos funkciós problémáit is megoldják.
A felnőttek fogszabályozó kezelése során arra törekszem, hogy a panaszaikon túl egy kicsit az embert is megismerjem, mert csak úgy tudom esztétikai és funkciós szempontból is kedvezően megoldani a problémáikat, mellyel hozzám fordultak, ha el tudják fogadni a számukra a legjobb tudásom alapján ajánlott kezelési tervet, melyet minden esetben részletes egyeztetés előz meg.
Két lányom van, akikre nagyon büszke vagyok, egyikük szájsebész a másik diplomata.
A síelés, a jóga és a bicikli nélkül már nem tudom elképzelni az életemet.

 

 
 

IMPLANTÁTUM

Az implantátumok mind az egyes fogak, mind a nagyobb foghiányok ellátásánál biztos pilléreket alkotnak, melyeken koronák és hidak biztonsággal és szilárdan elhelyezhetők.

 
 

FOGSZABÁLYOZÁS

Fogszabályozáskor a fogak vagy a fogívek rendellenes fejlődése esetén alkalmazunk kivehető illetve rögzített készülékeket

 

SZÁJSEBÉSZET

Szájsebész szakorvosunk ambuláns ellátásban, fájdalommentesen végez el különböző szájsebészeti beavatkozásokat.

 
 

ESZTÉTIKA

Egészséges fogazat, természetes mosoly. Ezek eléréséhez számos megoldást kínálunk,