Szájsebészet

Szájsebész szakorvosunk ambuláns ellátásban, fájdalommentesen végez el különböző szájsebészeti beavatkozásokat. Modern műszerekkel, és szakértő segítséggel a bölcsesség fogak, foggyökerek, gyökércsúcs, eltávolítása, kisebb műtétek, és az íny elváltozásai gyorsan és szakszerűen kerülnek ellátásra.

Betört gyökerek eltávolítása

A régen eltörött, vagy frissen beletört foggyökereket szájsebészeti úton távolítjuk el.

Gyökércsúcs-resectio

Ha a fog gyökerének csúcsán valamilyen körülhatárolható gyulladásos góc helyezkedik el, a fog gyökérkezelése után ezt a gócot sebészi úton, a terület feltárásával és kikaparásával távolítjuk el.

Állcsont- és ínykorrekciós műtétek

Némely esetben előfordul, hogy a fogpótlás készítése előtt, sebészi korrekciókat kell a csontállományban vagy az ínyben elvégezni, a pótlás sikeres rögzítése, elhorgonyzása érdekében.

Bölcsességfogak eltávolítása

A bölcsességfogaknak megvan az a tulajdonságuk, hogy előszeretettel okoznak komoly problémákat. Ebből adódóan sok esetben nincs más megoldás, mint a bölcsességfog feltárása és sebészi eltávolítása.
 
 

IMPLANTÁTUM

Az implantátumok mind az egyes fogak, mind a nagyobb foghiányok ellátásánál biztos pilléreket alkotnak, melyeken koronák és hidak biztonsággal és szilárdan elhelyezhetők.

 
 

FOGSZABÁLYOZÁS

Fogszabályozáskor a fogak vagy a fogívek rendellenes fejlődése esetén alkalmazunk kivehető illetve rögzített készülékeket

 

SZÁJSEBÉSZET

Szájsebész szakorvosunk ambuláns ellátásban, fájdalommentesen végez el különböző szájsebészeti beavatkozásokat.

 
 

ESZTÉTIKA

Egészséges fogazat, természetes mosoly. Ezek eléréséhez számos megoldást kínálunk,