Implantátumok

A fogorvosi implantológia az utóbbi években rendkívül nagy fejlődésen ment át.

Az implantátumok segítségével kisebb foghiányok is jól pótolhatók, ha megfelelő csontállomány áll rendelkezésünkre, anélkül, hogy a saját ép fogainkhoz hozzá kéne nyúlni.
Természetesen nagyobb hiányok esetén is szóba jöhet, mind fix, mind kivehető pótlások rögzítésére. Az implantáció lehetőségének megállapítása érdekében, minden beavatkozás előtt úgynevezett combin ct. készül, ennek értékelése során tudjuk biztosan megállapítani, hogy lehet e, és ha lehet milyen nagyságú, szélességű implantátumra van szükségünk. Az elvégzett beültetés után minimum 3 hónapot kell várnunk, hogy a csontosodás végbemehessen.
3-4 hónap múlva a megerősödött implantátumra a lenyomat vétel után a felépítményt rögzítjük, majd az elkészített koronát beragasztjuk.
 
 

IMPLANTÁTUM

Az implantátumok mind az egyes fogak, mind a nagyobb foghiányok ellátásánál biztos pilléreket alkotnak, melyeken koronák és hidak biztonsággal és szilárdan elhelyezhetők.

 
 

FOGSZABÁLYOZÁS

Fogszabályozáskor a fogak vagy a fogívek rendellenes fejlődése esetén alkalmazunk kivehető illetve rögzített készülékeket

 

SZÁJSEBÉSZET

Szájsebész szakorvosunk ambuláns ellátásban, fájdalommentesen végez el különböző szájsebészeti beavatkozásokat.

 
 

ESZTÉTIKA

Egészséges fogazat, természetes mosoly. Ezek eléréséhez számos megoldást kínálunk,