Arany és Gradia inlay, onlay

A többszörösen restaurált fogakat sokszor koronával látják el a fogorvosok.

A koronakészítéskor a tömött fogak ép felületei csiszolás alá kerülnek, a csiszolás során a fog külső és belso fala "elfogy" ezért gyakran csap is készül a fogba, amely köztudott hogy elrepesztheti a fogat, amely a fog elvesztéséhez vezet.Van más megoldás.
Mi inlay-t (betétet) készítünk mely tömést jelent, csak a fogtechnikus készíti el, lenyomat alapján. Laborkörülmények között. Ez azért fontos, mert a szájban szinte lehetelen olyan tisztán dolgozni mint egy technikusnak a laborban, mindig jelen van a tömés kötését befolyásoló pára, nyál, vér és nedvesség -mint befolyásoló tényezo. A technikus a restauráció széli zárását mikroszkóp alatt ellenőrzi. Mivel a szuvasodás mindig a széli zárásnál kezdodik, a töléletes zárás a legfontosabb egy pótlásnál. A betét a fog csücskein támaszkodik meg, így nem reped el a fog, tehát nagyon tartós és szép eredményt érünk el.
Akár 20 évig is korona helyett ez a speciális tömés marad a fogban. Minél késobb lesz egy tömésből korona, egy koronából gyökérkezelt csapos fogmű, majd híd, nagyobb híd, annál később jutunk el a kivehető fogpótlásig. Munkáinkra garanciát vállalunk.
 
 

IMPLANTÁTUM

Az implantátumok mind az egyes fogak, mind a nagyobb foghiányok ellátásánál biztos pilléreket alkotnak, melyeken koronák és hidak biztonsággal és szilárdan elhelyezhetők.

 
 

FOGSZABÁLYOZÁS

Fogszabályozáskor a fogak vagy a fogívek rendellenes fejlődése esetén alkalmazunk kivehető illetve rögzített készülékeket

 

SZÁJSEBÉSZET

Szájsebész szakorvosunk ambuláns ellátásban, fájdalommentesen végez el különböző szájsebészeti beavatkozásokat.

 
 

ESZTÉTIKA

Egészséges fogazat, természetes mosoly. Ezek eléréséhez számos megoldást kínálunk,