Barázdazárás

Gyerekeknél a frissen előtört fogak, még nagyon sérülékenyek, a mineralizáltsági fokuk még nagyon alacsony, ezért barázdazárassal óvjuk őket.

Speciális barázdazáró anyagunk abban tér el a hagyományos barázdazáróktól, hogy nemcsak a mély árkok elsimítását szolgálják, hanem fluoridtartalmának köszönhetően évekig fluoridot adnak le a fognak. Mindezek mellett ennek az anyagnak az is nagyon jó tulajdonsága a régi kompozit barázdazárókkal szemben, hogy nem érzékenyek a nedvességre, tehát garantálható hogy nem alakul ki szekunder szuvasodás. Ez azért is fontos tulajdonság, mert gyerekeknél igen nehezen kivitelezheto a tökéletes izolálás, amely alapvető követelmény a kompozitok esetében.A kompozit barázdazáróknál használt savazós technika sem szükséges.
 
 

IMPLANTÁTUM

Az implantátumok mind az egyes fogak, mind a nagyobb foghiányok ellátásánál biztos pilléreket alkotnak, melyeken koronák és hidak biztonsággal és szilárdan elhelyezhetők.

 
 

FOGSZABÁLYOZÁS

Fogszabályozáskor a fogak vagy a fogívek rendellenes fejlődése esetén alkalmazunk kivehető illetve rögzített készülékeket

 

SZÁJSEBÉSZET

Szájsebész szakorvosunk ambuláns ellátásban, fájdalommentesen végez el különböző szájsebészeti beavatkozásokat.

 
 

ESZTÉTIKA

Egészséges fogazat, természetes mosoly. Ezek eléréséhez számos megoldást kínálunk,