Gyökérkezelés elkerülése

Nagyon előrehaladott szuvasodás esetében a fog megmenthető egy speciális magas ásványianyagtartalmú töméssel.

A klasszikus mély un. "pulpáig érő" szuvasodást, gyökérkezelni kell. Ez az új anyag, viszont lehetové teszi, hogy elkerüljük a gyökérkezelést.
Ha még nincsenek tipikus tünetei a fogbélgyulladásnak, de már látszik a rtg.-en hogy elorehaladott állapotról van szó, olyan anyaggal látjuk el a szuvas léziót, mely igen magas ásványianyagtartalmának (pl. fluorid, stroncium,stb.) köszönhetően átépíti, mineralizálja a defektust, újra kemény szövetté alakítja át a felpuhult dentint. 1 évig marad ez az ideiglenes tömés a fogban, és utána teljes biztonsággal mondhatjuk el, hogy a fog vitális maradt.
Eközben a tömés úgy viselkedik mint egy élő szövet, akár a fogkrémből is fel tudja venni a fluoridot, és folyamatosan adja azt le a fognak egy éven keresztül.
 
 

IMPLANTÁTUM

Az implantátumok mind az egyes fogak, mind a nagyobb foghiányok ellátásánál biztos pilléreket alkotnak, melyeken koronák és hidak biztonsággal és szilárdan elhelyezhetők.

 
 

FOGSZABÁLYOZÁS

Fogszabályozáskor a fogak vagy a fogívek rendellenes fejlődése esetén alkalmazunk kivehető illetve rögzített készülékeket

 

SZÁJSEBÉSZET

Szájsebész szakorvosunk ambuláns ellátásban, fájdalommentesen végez el különböző szájsebészeti beavatkozásokat.

 
 

ESZTÉTIKA

Egészséges fogazat, természetes mosoly. Ezek eléréséhez számos megoldást kínálunk,