Therápia

Ma már nélkülözhetetlen és számunkra természetes is, hogy a kezelések egy ergonomikus, mind az orvos, mind a páciens számára optimális kezelési pozíciót biztosító egységkészüléken történnek.

Az endodontiai (gyökérkezelés) beavatkozások sikerének egyik feltétele a csatorna hosszának pontos meghatározása. Ennek érdekében rendelkezésünkre áll egy un. multifrekvenciás apex lokátor, melynek segítségével a ma elérhető legnagyobb pontosság biztosítható. A tartós panaszmentesség másik feltétele a csatorna falainak un. 3D megmunkálása, mely egy jól záró gyökértömést eredményezhet. A nemzetközi szakirodalom szerint ez csak un. gépi rotációs tágító berendezésekkel valósítható meg. Ezért alkalmaztuk a rendszer bemutatásával szinte egy időben a nyomaték kontrollal és automatikus visszaforgással is rendelkező ATR motort és a hozzá kapcsolódó Profile/Protaper rendszert.

A fogpótlások készítésekor felmerülő egyik legkomolyabb feladat az állcsontok helyzetének és záró pozíciójának pontos reprodukálása a labor munkafolyamatai számára. Ez  artikulátorok használatával biztosítható. Ezek segítségével érjük el, hogy a pótlások nem csak esztétikusak, hanem funkcionálisan is magasabb értéket képviselnek.
 
 

IMPLANTÁTUM

Az implantátumok mind az egyes fogak, mind a nagyobb foghiányok ellátásánál biztos pilléreket alkotnak, melyeken koronák és hidak biztonsággal és szilárdan elhelyezhetők.

 
 

FOGSZABÁLYOZÁS

Fogszabályozáskor a fogak vagy a fogívek rendellenes fejlődése esetén alkalmazunk kivehető illetve rögzített készülékeket

 

SZÁJSEBÉSZET

Szájsebész szakorvosunk ambuláns ellátásban, fájdalommentesen végez el különböző szájsebészeti beavatkozásokat.

 
 

ESZTÉTIKA

Egészséges fogazat, természetes mosoly. Ezek eléréséhez számos megoldást kínálunk,